Bel mij terug

Uw gegevens zijn succesvol naar ons verzonden. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
ParkwoningenParkwoningen
PoortwoningPoortwoning
KadewoningenKadewoningen
ParkwoningenPoortwoningKadewoningen

Je eigen droomhuis ontwerpen in De Nieuwe Linie

Vrijheid om je woning naar eigen wens in te delen staat in de Nieuwe Linie voorop. Dit nieuwe woongebied ligt in het Europapark; een nieuwe stadswijk ten zuidoosten van de stad Groningen. De afgelopen jaren zijn de huidige woonwijk De Linie, het FC-Groningenstadion met bioscoop, supermarkt en 2 woontorens, een treinstation en diverse kantoren en een hogeschool gebouwd. Er is een prachtige natuurlijke speeltuin aan het water. Door de nieuwe parksingel ‘Het Groene Lint’ loop je straks groen en rustig vanuit je huis naar het NS-station en het Sterrebos.

In De Nieuwe Linie worden zo’n 45 woningen gebouwd in verschillende prijsklassen en voor elk wat wils: de Parkwoningen, de kadewoningen en de Poortwoning zijn verkocht. Van de 20 Singelwoningen zijn er nog 10 beschikbaar, dus wees er snel bij!

Park- en kadewoningen en een Poortwoning in de Nieuwe Linie

De informatieavond op 13 januari 2016, tevens de start verkoop van deze 10 woningen, werd goed bezocht. Door de grote belangstelling zijn alle woningen in optie. 

De 4 kadewoningen van meer dan 7 meter breed, hebben een uniek uitzicht op het Winschoterdiep wat volop inspiratie biedt voor de inrichting van de woning. Zoals de keuze om te wonen op de eerste verdieping met uitzicht op het water of de keuze om juist hier een mooie woonkeuken te plaatsen. Ook kun je denken aan extra opties voor nog meer wooncomfort zoals een dakterras of een vide. De 5 parkwoningen van circa 7 meter breed hebben vrij uitzicht op het park aan de voorzijde en een diepe achtertuin. Ook bij deze woningen ben je vrij om de indeling te bepalen en voor extra opties te kiezen.  

De poortwoning is een unieke woning in De Nieuwe Linie, waar er maar één van wordt gebouwd. De woning heeft door de hoge ligging vrij uitzicht in alle richtingen. De poortwoning heeft in de basis al een patio en een dakterras met vrij uitzicht. Ook deze woning is verder helemaal naar je eigen wensen aan te passen. Mogelijkheden voor wonen en werken op de verdieping of de begane grond aan de erfzijde of aan de patiozijde. 

Wonen naar eigen woonwens

De toekomstige bewoners zijn in het voorjaar van 2016 druk bezig om samen met de architect en de energetisch adviseur de woning naar eigen wens in te delen. Na het voorlopig ontwerp, die de deelnemers in mei met elkaar bespreken, volgt een definitief ontwerp. Daarna volgt het proces voor het aanvragen van vergunningen. In het najaar start de aannemer met de bouw. 

 

 

 

overzicht werk
 
Rizoem is aangesloten bij GroningenWoont. Dit is een samenwerking van projectontwikkelaars, bouwers, woningcorporaties en makelaars uit Groningen met als doel het nieuwbouwwonen in Groningen onder de aandacht te brengen. Bezoek GroningenWoont via www.groningenwoont.nl