Bel mij terug

Uw gegevens zijn succesvol naar ons verzonden. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Suikerunieterrein, samenwerken, samenleven en samen dromen verwezenlijken.

Ploeg id3 ontwikkelt het Suikerunie terrein opnieuw tot een icoon én een economische motor voor de stad. Ploeg id3 is een samenwerking tussen de Unie architecten, Rizoem en Hein Braaksma.

Ploeg id3 beheert het terrein niet alleen, maar ook wil de locatie ontwikkelen tot een magneet en kraamkamer voor nieuwe bedrijvigheid. Hier wordt gewerkt aan duurzame producten en innovatieve diensten. Hier vinden bijzondere evenementen plaats, bijvoorbeeld: eurosonic-noorderslag, lustrumfeest van Vindicat, MKB bijeenkomsten van Google. Het hele terrein moet een laboratorium worden voor de stad. Op de Suikerunie ontstaan nieuwe manieren van samenwerken, samenleven en samen dromen verwezenlijken.

De Suikerunie moet voor alle Stadjers worden. Tegelijkertijd moet het terrein nieuwe bezoekers van buiten trekken. Het gebied zal organisch groeien, door op basis van de historische structuur, infrastructuur en nutsvoorzieningen aan te leggen. De ambitie is om bijzondere vormen van tijdelijke huisvesting te gaan creëren, door met creatieve bedrijven, duurzame ondernemingen en evenementen samen te werken.

Voor meer informatie: Dick.Janssen@Rizoem.nl

overzicht werk
 
Rizoem is aangesloten bij GroningenWoont. Dit is een samenwerking van projectontwikkelaars, bouwers, woningcorporaties en makelaars uit Groningen met als doel het nieuwbouwwonen in Groningen onder de aandacht te brengen. Bezoek GroningenWoont via www.groningenwoont.nl