Bel mij terug

Uw gegevens zijn succesvol naar ons verzonden. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
woonkeuken en tuinWoonkeuken aan de tuin
wonen en keukenKeuken en woonkamer
keuken parkKeuken aan het park
werkenWerkruimte aan het park
Singelwoningen2Singelwoningen
Singelwoningen1Singelwoningen
Singelwoningen overzichtSingelwoningen overzicht
KadewoningKadewoningen
ParkwoningParkwoningen
PoortwoningPoortwoning
woonkeuken en tuinwonen en keukenkeuken parkwerkenSingelwoningen2Singelwoningen1Singelwoningen overzichtKadewoningParkwoningPoortwoning

Je eigen droomhuis ontwerpen in De Nieuwe Linie

Nu in de verkoop, Singelwoningen op het Europapark in Groningen. Deze riante nieuwbouwwoningen zijn naar eigen wens in te delen. Met een eigen terras of tuin. En dat op nog geen 10 minuten fietsen van hartje stad. 


Vrijheid om je woning naar eigen wens in te delen staat in de Nieuwe Linie voorop. Dit nieuwe woongebied ligt in het Europapark; een nieuwe stadswijk ten zuidoosten van de stad Groningen. De afgelopen jaren zijn de huidige woonwijk De Linie, het FC-Groningenstadion met bioscoop, supermarkt en 2 woontorens, een treinstation en diverse kantoren en een hogeschool gebouwd. Er is een prachtige natuurlijke speeltuin aan het water. Door de nieuwe parksingel ‘Het Groene Lint’ loop je straks groen en rustig vanuit je huis naar het NS-station en het Sterrebos.

In De Nieuwe Linie worden zo’n 45 woningen gebouwd in verschillende prijsklassen en voor elk wat wils: parkwoningen, kadewoningen, singelwoningen en een poortwoning. 

Singelwoningen

n de Nieuwe Linie worden 21 singelwoningen gebouwd. Het zijn speelse huizen van verschillend formaat, met een heerlijke woonkeuken, veel lichtinval en een riante woonkamer. Daarin kun je met gemak een zitgedeelte én speelruimte /studeerplek/muziekhoek/tv-hoek kwijt.

Hoe je wilt wonen, bepaal je helemaal zelf. Kies je voor de woonkeuken op de begane grond en de woonkamer op de eerste verdieping? Of kies je ervoor om je keuken bij de woonkamer te betrekken? In dat geval heb je op de begane grond een grote ruimte ‘over’! Doe er mee wat je wilt: maak een loungekamer met openslaande deuren naar de tuin, een kantoor, een wellnessruimte, een extra slaapkamer of speelkamer.

Alle woningen hebben een zonnige tuin van 7 meter diep óf een riant terras van ruim 30 m2.
Op de 2e verdieping is ruimte voor 2-4 slaapkamers, afhankelijk van het woningtype dat je kiest. En… vloerverwarming is in alle kamers gewoon standaard. Heerlijk behaaglijk.

De woningen worden in 2 rijen gebouwd. Tussen de woningen ligt een gezamenlijke binnenstraat, waar alleen de bewoners gebruik van maken. De auto parkeer je in je huis. Daardoor is het uitzicht blijvend mooi; geen auto’s aan de straat dus alle ruimte voor groen. En… nooit meer krabben bij vorst!

De vanaf-prijzen van de singelwoningen liggen op € 245.220 v.o.n. voor een drielaagse woning.

Je kunt je nu inschrijven voor de singelwoningen, dat kan via het inschrijfformulier in het informatiepakket.

Kijk voor uitgebreide informatie op wonenopheteuropapark.nl

Park- en kadewoningen en een poortwoning

De informatieavond op 13 januari jl., tevens de start verkoop van deze 10 woningen, werd goed bezocht. Door de grote belangstelling zijn alle woningen in optie. 

De 4 kadewoningen van meer dan 7 meter breed, hebben een uniek uitzicht op het Winschoterdiep wat volop inspiratie biedt voor de inrichting van de woning. Zoals de keuze om te wonen op de eerste verdieping met uitzicht op het water of de keuze om juist hier een mooie woonkeuken te plaatsen. Ook kun je denken aan extra opties voor nog meer wooncomfort zoals een dakterras of een vide. De 5 parkwoningen van circa 7 meter breed hebben vrij uitzicht op het park aan de voorzijde en een diepe achtertuin. Ook bij deze woningen ben je vrij om de indeling te bepalen en voor extra opties te kiezen.  

De poortwoning is een unieke woning in De Nieuwe Linie, waar er maar één van wordt gebouwd. De woning heeft door de hoge ligging vrij uitzicht in alle richtingen. De poortwoning heeft in de basis al een patio en een dakterras met vrij uitzicht. Ook deze woning is verder helemaal naar je eigen wensen aan te passen. Mogelijkheden voor wonen en werken op de verdieping of de begane grond aan de erfzijde of aan de patiozijde. Onze architect helpt je graag bij het schetsen van jouw ideeën. 

 

overzicht werk
 
Rizoem is aangesloten bij GroningenWoont. Dit is een samenwerking van projectontwikkelaars, bouwers, woningcorporaties en makelaars uit Groningen met als doel het nieuwbouwwonen in Groningen onder de aandacht te brengen. Bezoek GroningenWoont via www.groningenwoont.nl