Bel mij terug

Uw gegevens zijn succesvol naar ons verzonden. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

28 woningen Meerhoven te Meerstad

In Meerstad ontwikkelt Rizoem het project Meerhoven. De ontwikkeling en realisatie van 28 eengezinswoningen in Meerstad. Het betreft 10 koopwoningen en 18 huurwoningen, verdeeld over zes blokken. De woningen zijn gelegen in een groene setting rondom twee autovrije hoven. Langs de rand van het project is voldoende parkeergelegenheid. Kenmerkend is de fraaie architectuur, de woningen worden gebouwd in robuuste houten gevels met een stalen dak. Net als de overige woningen in Meerstad worden ook deze woningen gasloos uitgevoerd. Zonnepanelen dragen bij aan de opwekking van energie.

De 10 koopwoningen, VON-prijzen vanaf € 188.500,- tot € 205.000,-
De 18 huurwoningen, huursommen € 700,- tot € 710,- per maand

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Inmiddels volop aan het bouwen!

De bouw van de 28 woningen in het project Meerhoven te Meerstad is in volle gang. Op 20 februari is bouwbedrijf Fidoes Bouw B.V. met de werkzaamheden gestart en inmiddels zijn de eerste begane grond vloeren gelegd.

De woningen worden aardbevingsbestendig gebouwd en dat heeft de nodige voeten in de aarde. Hetgeen na contructief rekenen en na veelvuldig overleg op papier werd gezet, blijkt in de praktijk veel palen en veel wapening te zijn. Het slechte weer werkte aanvankelijk niet mee. Maar toen de zon zich later wat vaker liet zien, ging het op de bouw een stuk vlotter.

Alle 10 koopwoningen waren al kort na start verkoop verkocht. Inmiddels hebben de kopers ook een bezoek aan de notaris gebracht voor levering van de akten. En op de bouwplaats kunnen ze de contouren van hun nieuwe woonplek alvast zien. De gevolgen van de verlengde woonkamer zijn dus al duidelijk zichtbaar.

Ook voor de huurwoningen zijn de huurders intussen geselecteerd: enthousiaste gegadigden die met veel plezier uitkijken naar hun toekomstige woonstek. Ook de huurders konden kiezen uit divers meer- en minderwerk. Intussen hebben de meesten de keuze voor hun keuken bepaald 

Huurders en kopers hebben tijdens een informele bijeenkomst in De Wolkenfabriek op het Suikerunieterrein kennis met elkaar gemaakt en volgen de voortgang van de bouw op de voet. Fidoes Bouw B.V. en andere betrokken partijen zijn volop aan de slag om de woningen in de tweede helft van 2017 succesvol op te leveren.

Wordt vervolgd….

 

overzicht werk
 
Rizoem is aangesloten bij GroningenWoont. Dit is een samenwerking van projectontwikkelaars, bouwers, woningcorporaties en makelaars uit Groningen met als doel het nieuwbouwwonen in Groningen onder de aandacht te brengen. Bezoek GroningenWoont via www.groningenwoont.nl