Bel mij terug

Uw gegevens zijn succesvol naar ons verzonden. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Winschoten is dé woonstad van Oost-Groningen. Je kunt hier wonen op een mooie plek, in een fijne woning en in een heerlijke leefomgeving. Wonen aan de Grachtstraat in Winschoten betekent alle voorzieningen binnen handbereik. Het bruisend hart van Winschoten met zijn gezellige winkelstraten ligt op loopafstand evenals het station met goede trein- en busverbindingen. Zoek je echter de rust van de natuur, dan wandel je zo de mooie groene parken als het Sterrebos en het Maintebos in. Winschoten heeft voor elk wat wils!

Voorzieningen

Winschoten voorziet in alle voorzieningen op het gebied van onderwijs, gezondheidszorg en natuurlijk sport en vrije tijd. Verder is er elke zaterdag in Winschoten een weekmarkt en worden door het jaar heen verschillende leuke evenementen georganiseerd. Ook voor cultuur kun je in Winschoten terecht. Sinds 2015 beschikt de stad over het nieuwe theater De Klinker met daarin ook de bibliotheek en het kunstencentrum.

Bereikbaarheid

Winschoten is met de auto (via de A7) en met de trein en bus uitstekend bereikbaar. Binnen een half uur ben je al in de universiteitsstad Groningen. Forenzen naar je werk is dus prima te doen vanuit Winschoten. 

Wonen op een uniek terrein: OZMI

De Oldambtster Zuivelfabriek en Melkinrichting (OZMI) was een toonaangevend bedrijf in Winschoten, dat melk uit de hele streek verwerkte. De melk die we drinken en de kaas en boter op ons brood, het lijkt zo gewoon. Maar de melk van de koe ging van de boer naar de fabriek en in de OZMI-fabriek werd hard gewerkt om de melk te ontromen, de room te karnen tot boter en verschillende soorten kaas te maken. Menig Winschoter heeft daar zijn kost verdiend en de voormalige 36 meter hoge schoorsteen van de zuivelfabriek herinnert nog aan de bedrijvigheid die hier vroeger plaatsvond.

Een markante plek om te wonen dus. Bovendien worden er maar 4 Klavertje 4 huizen gebouwd op deze historische locatie; hoe uniek wil je het hebben?

Tuingericht of straatgericht wonen?

De twee twee onder één kap woningen van Klavertje 4 worden gebouwd op kavels van 260 m2. Bijzonder is het verschil tussen de linker- en rechterwoning, zowel in gevelbeeld als in plattegrond.

Wil je een zijentree of een voorentree? Bij de woning met een zijentree kun je straatgericht wonen. Bij de woning met de voorentree komt juist de keuken aan straatzijde en heb je vanuit je woonkamer zicht op de tuin. 

De huizen bieden enorm veel ruimte: neem bijvoorbeeld de verdieping met 3 royale slaapkamers; deze variëren in oppervlak van ruim 10 tot circa 17 m2. Met een vaste trap kom je op de tweede verdieping en daar vind je een zee van ruimte die je voor veel doeleinden kunt gebruiken.

Karakteristiek en stijlvol

De woningen van Klavertje 4 zijn ontworpen door de architecten van 12WAT uit Assen. Het ontwerp heeft een eigentijdse uitstraling die door accenten in het metselwerk wordt benadrukt. Het ontwerp kan als karakteristiek en stijlvol worden omschreven, een invulling die de bijzondere OZMI-locatie beslist verdient. Kwalitatief hoogwaardige baksteen en keramische dakpannen zorgen ervoor dat je huis ook op lange termijn bijzonder fraai blijft ogen. Als het gaat om onderhoud dan hoef je je geen zorgen te maken. Bewust is gekozen voor duurzame kunststof kozijnen. Aan de buitenzijde van de woning heb je bijna geen schilderwerk. Handen vrij dus voor het lezen van een boek, sport, hobby of andere bezigheden.

Woonwensen

De huizen van Klavertje 4 hebben een afmeting die doorgaans groot genoeg is. Maar Rizoem biedt mogelijkheden om de woning en/of de garage te vergroten. Ook andere persoonlijke wensen op het gebied van wonen zijn tot op zekere hoogte bespreekbaar. Het Villeroy & Boch-sanitair in toilet en badkamer is van hoogwaardige kwaliteit maar als je liever een andere invulling wenst, dan kan dat in overleg worden besproken. En niet onbelangrijk om tot slot nog even te noemen: de huizen worden gebouwd met het Garantie- en Waarborgcertificaat van Woningborg. Dat geeft je als koper net wat meer zekerheid!

overzicht werk
 
Rizoem is aangesloten bij GroningenWoont. Dit is een samenwerking van projectontwikkelaars, bouwers, woningcorporaties en makelaars uit Groningen met als doel het nieuwbouwwonen in Groningen onder de aandacht te brengen. Bezoek GroningenWoont via www.groningenwoont.nl