Bel mij terug

Uw gegevens zijn succesvol naar ons verzonden. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Kwartiermaker/fondsmanager GRESCo 

De gemeente Groningen gaat de komende jaren in totaal 250 gemeentelijke gebouwen energieneutraal maken. De gemeente wil dat gaan doen met een Groningse Energie Service Compagnie (GRESCo). De GRESCo wordt gevormd uit een klein gemeentelijk projectteam die de opdracht heeft om zich te richten op het integraal energiemanagement van de gemeentelijke gebouwen. Dick Janssen van Rizoem is kwartiermaker GResCo. 

Rizoem heeft in opdracht van de Gemeente Groningen de beleidsnotitie voor de ontwikkeling van de GRESCo opgesteld. In samenwerking met de dienst Ruimtelijke Ordening en Economische Zaken is er gewerkt aan een beleidsdocument waarin de werkwijze en het financieringsplan van de GRESCo zijn beschreven.

De beleidsnotitie Groningse Energie Service Compagnie (GRESCo); Integraal energiemanagement gemeentelijk vastgoed  is via de site van de Gemeente Groningen te downloaden.  

overzicht werk
 
Rizoem is aangesloten bij GroningenWoont. Dit is een samenwerking van projectontwikkelaars, bouwers, woningcorporaties en makelaars uit Groningen met als doel het nieuwbouwwonen in Groningen onder de aandacht te brengen. Bezoek GroningenWoont via www.groningenwoont.nl