Bel mij terug

Uw gegevens zijn succesvol naar ons verzonden. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Groeiwoning

Samen met de aannemer Plegt-Vos, de architect KAW heeft Rizoem de Groeiwoning ontwikkelt, specifiek voor woningcorporaties. Woningcorporaties worden steeds meer gedwongen om te bouwen voor een huur van rond de € 600,=. De groeiwoning is een basiswoning die zonder onrendabele top gebouwd kan worden. Afhankelijk van de vraag van specifieke doelgroepen kan de woning aangepast kan worden. De basiswoning is bedoeld voor starters, 1 en 2 persoonshuishoudens.

Een totaalprogramma beneden is mogelijk in de basis-variant, de woning is daardoor ook voor senioren interessant. Er zijn verschillende mogelijkheden in dieptematen, waarbij de woning steeds ruimer wordt, maar ook geeft de plattegrond daardoor meer mogelijkheden. Het programma beneden kan daardoor ook ruimer worden gemaakt. Om een groter gezin te huisvesten is het mogelijk om extra uitbouwen en dakkapellen toe te voegen. Het concept is bijzonder flexibel, en voor corporaties wensen uit het eigen Programma van Eisen ook vertaald worden in de groeiwoning.

Voor meer informatie: Gose.Posthumus@Rizoem.nl

 

overzicht werk
 
Rizoem is aangesloten bij GroningenWoont. Dit is een samenwerking van projectontwikkelaars, bouwers, woningcorporaties en makelaars uit Groningen met als doel het nieuwbouwwonen in Groningen onder de aandacht te brengen. Bezoek GroningenWoont via www.groningenwoont.nl