Bel mij terug

Uw gegevens zijn succesvol naar ons verzonden. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Cubestee-concept: flexibel inzetbare, houten kubuswoningen

Onix, Rizoem en Friso Bouwgroep hebben gezamenlijk een nieuw woonconcept ontwikkeld: De cube stee. Het Cubestee-concept bestaat uit flexibel inzetbare, houten kubuswoningen. De Cubestee is al 10 jaar geleden ontwikkeld door Haiko Meijer, van Onix, een houten woonkubus van 6x6x6 meter, die universeel en wereldwijd kan worden ingezet om aan de grote vraag naar betaalbare woningen te voldoen.

De Cubestee is compact, ecologisch, goedkoop, duurzaam, uitbreidbaar en grotendeels zelfbouwbaar – een dubbel hoog huis dat je kunt doorontwikkelen door er zelf vloeren en muren in te timmeren of de indeling te veranderen. De Cubestee is zelfs schakel- en stapelbaar. Na gebruik zijn ze eenvoudig te demonteren en te hergebruiken. Cubestee kan gebruikt worden  voor starters, maar ook functies als een leslokaal of zelfs een squashbaan zouden tot de mogelijkheden behoren.

We merken bij particulieren en bedrijven een duidelijke vraag naar de Cubestee. De vervolgstap is om deze kubuswoning op verschillende plaatsen te realiseren! Belangrijke ingrediënten daarvoor zijn enthousiasme, een financieel haalbaar plan en een plek waar de Cubestee (1 of meer) kan komen te staan.

Rizoem kan en wil hierin een rol spelen, door de benodigde mensen en partijen met elkaar te verbinden.

We zijn met meerdere partijen (gemeentes, corporaties en financiële) in gesprek om concreet een locatie vorm te geven waar (tijdelijke) huisvesting van de Cubestee (en andere tiny houses initiatieven) mogelijk wordt!

Meld je (aan)!

Heb je een wens, vraag of zie je een kans? Laat het ons weten en wij doen en denken graag mee!

 

Kijk voor meer informatie op www.cubestee.nl, bekijk de presentatie Cubestee themamiddag, of neem contact met ons op via info@rizoem.nl of 050 230 81 37.

 

 

overzicht werk
 
Rizoem is aangesloten bij GroningenWoont. Dit is een samenwerking van projectontwikkelaars, bouwers, woningcorporaties en makelaars uit Groningen met als doel het nieuwbouwwonen in Groningen onder de aandacht te brengen. Bezoek GroningenWoont via www.groningenwoont.nl