Bel mij terug

Uw gegevens zijn succesvol naar ons verzonden. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Beheer A-Horst, Musselkanaal

Voor de zorgorganisatie Meander beheert Rizoem de zorgwoningen in de A-Horst in Musselkanaal. Dit voormalig verzorgingshuis, wordt op dit moment ook verhuurd aan bewoners zonder indicatie.

Meander heeft een dienstverleningsconcept ontwikkeld waarbij bewoners een woning in het complex kunnen huren en daarnaast diverse diensten kunnen afnemen. Standaard wordt de alarmering en de warme maaltijd aangeboden, daarnaast kunnen er diverse andere zaken zoals: schoonmaken, wassen etc. worden verkregen.

Rizoem draagt zorg voor de inschrijvingen, verhuur en technisch onderhoud van het complex. De expertise van Rizoem op het gebied van vastgoedbeheer en de expertise van Meander op het gebeid van zorgdienstverlening heeft geleid tot een prima samenwerking.

Voor meer informatie: Gose.Posthumus@Rizoem.nl

overzicht werk
 
Rizoem is aangesloten bij GroningenWoont. Dit is een samenwerking van projectontwikkelaars, bouwers, woningcorporaties en makelaars uit Groningen met als doel het nieuwbouwwonen in Groningen onder de aandacht te brengen. Bezoek GroningenWoont via www.groningenwoont.nl