Bel mij terug

Uw gegevens zijn succesvol naar ons verzonden. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Waarin onderscheiden wij ons

De Rizoemgedachte is verankerd in onze manier van werken.

Wij luisteren
Waardoor een open gesprek en proces kan ontstaan. Niet direct wederzijds de standpunten bepalen en verdedigen. Niet toewerken naar een vooraf opgestelde, absolute werkelijkheid. Maar juist gezamenlijk onderzoeken wat de mogelijkheden zijn en wat we voor elkaar kunnen betekenen. Wij zijn ervan overtuigd dat de kans dan groot is dat er iets moois ontstaat, een nieuwe werkelijkheid in een bebouwde omgeving.

Wij kijken
Waar de meeste mensen zien wat er is, zien wij wat er kan. Wij zien mogelijkheden! Wij hebben visie én zorgen ervoor dat wensen werkelijkheid worden. Het is ons werk een project tot een goed einde te brengen. Of liever gezegd, tot een mooie start. Want zodra ons werk erop zit gaat het pas écht leven.

Wij spreken
Het traject van initiatief naar realisatie is complex. Veel verschillende mensen van uiteenlopende organisaties werken nauw met elkaar samen: de projectleider van de corporatie, de buurtbewoner, de stadsdeelcoördinator, de voorzitter van de dorpsvereniging, de bankemployee en de wethouder. Juist in zo’n situatie is begrip van elkaars belangen, de wil om samen te vernieuwen én een gezamenlijk beeld van de toekomst, noodzaak voor succes. Rizoem spreekt hun taal; de taal van de geschreven wereld van beleidsmakers én van de geleefde wereld van bewoners.

 
Rizoem is aangesloten bij GroningenWoont. Dit is een samenwerking van projectontwikkelaars, bouwers, woningcorporaties en makelaars uit Groningen met als doel het nieuwbouwwonen in Groningen onder de aandacht te brengen. Bezoek GroningenWoont via www.groningenwoont.nl