Woning huren in Woonservicecentrum A-Horst

Informatie

In Woonservicecentrum A-Horst is het mogelijk een woning te huren met WonenPlus. Dit betekent dat u een woning huurt plus een dienstverleningspakket. De woning huurt u via Rizoem, de dienstverlening ontvangt u via Zorggroep  Meander.

Woning huren
Wilt u een woning huren in de A-Horst in Musselkanaal. Dan kunt u contact opnemen met Rizoem. Rizoem verricht alle werkzaamheden rondom de verhuur van de woningen van Zorggroep Meander. U kunt zich inschrijven voor een woning via de website van Rizoem: www.rizoem.nl/huren , of u kunt telefonisch contact opnemen met ons via telefoonnummer: 050 2308137. Wij zijn elke werkdag van 9.00 tot 12.00 uur telefonisch bereikbaar.

Belangstelling, overleg met wijkverpleegkundige
Zodra u hebt aangegeven belangstelling te hebben voor een woning in de A-Horst en er komt een woning vrij, dan maken we een afspraak met u via de wijkverpleegkundige. Zij zal met u in overleg gaan betreffende uw wensen en de mogelijkheden van Zorggroep Meander. In dat overleg kunt u uw vragen stellen over WonenPlus en eventueel aanvullende dienstverlening.

Geen indicatie nodig
In tegenstelling tot een aantal jaren geleden hebt U geen indicatie nodig om een woning te huren in de A-Horst. U kunt natuurlijk wel gebruik maken van alle voorzieningen binnen de A-Horst.

Huurtoeslag mogelijk
Er wordt zowel een huurovereenkomst met u gesloten als een dienstverleningsovereenkomst. Met de huurovereenkomst kunt u huurtoeslag aanvragen. Het is afhankelijk van uw inkomen of u recht hebt op huurtoeslag.

Vragen
Voor vragen kunt u altijd mailen naar gose.posthumus@rizoem.nl. Via telefoonnummer 050 2308137 (werkdagen van 9.00 tot 12.00 u.) en op www.rizoem.nl/huren.

Inschrijfformulier Internet

* = verplicht